sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Villi lauantai-ilta

Tehtiin jotain tosi poikkeuksellista. Käytiin syömässä ja pikashoppailemassa ja tultiin möksään nukkumaan :D No mut, hyväksi ja toimivaksi todettu kaava.

Vuokrattiin uudet ja paremmat skootterit. Niillä säästää rahaa kyllä ihan huimasti. Vuorokauden vuokraushinta ois menny jo tuktukajeluun kylille ja takasin! Sitä paitsi noilla ajelu (tai miun ja Marikan tapauksessa kyydissä istuminen) on kivvaa.

Ruuaksi tytöille pizzaa. Tällä kertaa ihan oikeeta, hyvää pizzaa. Antille Tom Kha ravulla (eli kookosmaito-sieni-inkiväärikeitto), jossa keittokupista sojotti punasia koipia sinne tänne. Oli kuulemma todella hyvää. Tällä kertaa Anssin ruuat oli sitte pettymys. Mauttomia mustekalarenkaita ja Barracuda-file-purilainenki oli jotenki vähän möö.

Shoppailtua sain itelleni vaaleensinisen pitkähihasen paidan jossa on tsiljoona kookosnappia. Ja uuden Suren ostin kans. Tingata täällä selvästi pitää, myyjät oikeen innostuu, kun takovat taskulaskimiin uusia summia. Näissäkin tapauksissa nappipaidan hinta laski 650:tä 350:een ja Sure 350:tä 250:een.

Kotosalle päästiin, moskiittoverkon alle ja kirja käteen. Jostain suht läheltä kuului tasainen bassojytke ja bileet oli ilmeisesti olleet villihköt. Antin ja Marikan riippumatto oli hävinny yön aikana, resortin varjokatos on näköjään hajalla ja kaipa oli jotain muutakin pientä kivaa jotkut älypäät keksineet.

Äsken kiskasin hedelmäpannarin ja mehun aamupalaksi, kohta lähtö saaren eteläpuolen autiorannoille skuuttereilla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti