torstai 10. tammikuuta 2013

Öllöttelyoleilu alkaa.

Biksut päälle ja menoks. Oman uuden asumuksen kohdalla ranta on aika hurjan näköistä kivikkoa, mut ihan pienen kävelyn jälkeen alkaa hiekkainen uitava ranta. Okei, on siinäkin vähän kiviä, mut sillee sopivasti. Oma paikka varjosta, nahkan rasvaus ja äkkiä aaltoihin. Varpaat otti pari kolhua kivistä mut ei haittaa. On se ihanaa puuhaa, aina vaan ja jokakerta.

Laiskasti mietittiin, että jos tästä vaikka hierontaan... Ei jaksettu liikahtakaan, joten hierojatyttö tuli lopulta meitä hakemaan :D
Marikalle relaxing oil massage, miulle milk & oil massage ja kummallekin foot scrubit siihen päälle. 500 bahtia per nuppi. Ja kyllä oli ihanaa ja teki hyvää. Oioioi. Vierekkäin pötkötettiin ja samalla tavalla meitä leivottiin, eri aineilla vaan. Tätä pitää saada lissää.

Siitä kun puolinukuksissa noustiin, niin kas vaan kummallakin maha jo kurni. Ja kuin tilauksesta olime jo hierojien takia The Sanctuaryn tiluksilla. Paikka joka on ollut täällä ennen muita resorteja, joka järjestää rannalla joogatunteja ja tarjoilee herkullisia ja silti terveellisiä ruokia. Ja vieläpä näyttää ihan mahtavalta. Miulle siis hedelmälassi ja kana masala, Marikalle kurkkujuoma ja naan salaatilla ja kanalla. Nää ruuat sen kun paranee vaan, mitä enempi niitä syö! Sanctuary on kans semmonen paikka et pitää joku kerta mennä illalliselle. Tai drinksulle. Tai asumaan.

Seuraavaksi piti löytää kauppa ja kuin tilauksesta (taas) tien poskessa möllötti 7eleven. Vesivarastot saatiin siis täydennettyä (vaikkei täältä saakaan sitä paikallista vettä...) ja vähän herkkujakin ostettiin. Tai naposteltavaa. Ja vihdoin kauan kaivatuille päikkäreille omaan viileähköön mökkeröiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti