keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Pärräilyä saaren päästä päähän

Skoottereilla lähdettiin matkaan ja hyvät oli menopelit. Pikkasen jouset kiljahteli tuskasta kuoppien kohdalla, mutta muuten ei hätää. Vasemmanpuoleiseen liikenteeseenkin tottui äkkiä. Ja ystävällisesti autot tööttäilevät väistämiskehoituksia :P Semmosta "täältätullaan"-tööttäilyä. Eka etappi oli ostaa pullollinen gasoliinia. Sitten kylille shoppailemaan. Miulle heti pöksyt, mekko ja kassi. Muille kaikille eri väriset Hawaianas-sandaalit (miulla oli jo :D ) ja mekkosta ja korua ja sen semmosta.

Sitte pitkästä aikaa syömään. Ravintolan nimi oli Black Pearl ja ovella oli oikein kutsuva Jack Sparrown kuva. Terassi veden päällä ja sen jalat täynnä kotiloita. Ihan niinku Pirates of the Caribbeanista sekin siis. Juomaksi kylmä Singha. Ah. Ja ruuaksi Pad Thai kanalla. Niiiiin hyvää. Anssilla oli taas jotain önniäisiä, tai oiskohan ollu Barracudaa, en pysy enää perässä.

Sitte taas ratsun selkään ja kohti Old Townia, missä piti olla tiedossa vanhaa autenttista meininkiä ja Hammock House -kauppa. Matkan varrella näkyi kuulemma apinoita ja yks norsukin pihaan köytettynä. Mie tosin ite näin vaan lehmiä :D Kivoja kiemurateitä kruisailtiin kunnes tajuttiin, että nyt on kyllä menty ohi. Tie nääs päättyi, mutta siinäpä olikin sitte just kiva näköalakahvila, missä oli toooosi hyvät ananaspirtelöt.

Hetken huilin ja näkymienihmettelysession jälkeen takasin päin huristelemaan. Ja löytyihän se Old Town sieltä. Muuta autenttista ei kyllä ollut kuin kaksikerroksiset tummat puutalot. Muuten rivissä oli vaan samalla tavalla turistirompemyymälöitä kuin muuallakin. Ja Hammock Housekin oli kiinni. Sieltä ois siis saanu paikallisia riippumattoja, joka ois ollu kiva bungalowin pihalla ja josta ois tiennyt, ettei oo ihan krääsää. Myö nääs fiksusti jätettiin meitin hammock kotiin... No mut, ostin sitte perus punoshammockin ku ei maksanut ku n. 4 euroa.

Taivas alkoi näyttää siltä, että lupailtu sade saattaa ihan oikeasti sataa, joten suunta kohti "kotia". Matkalla vielä pikapysähdykset paikallisella torilla ja Mong Barissa. Ja aurinkokin alkoi jo maalailla taivaanrantaa punaisellaan, Dingoa mukaillakseni. Hotlalla hetiäkkiä samantien uimaan, tai siis lillumaan ihaniin aaltoihin. Eikä muuten satanu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti