keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Eka aamupäivä paratiisissa

Tais matkanteko väsyttää aika lailla. Nukuin kun tukki, vaikka kuulemma oli jotain ilotulituksiakin ollu keskellä yötä :D Ei mitään havaintoa.

No mut. Heti biksut niskaan ja suoraan mereen. Iiiiiihaaaaaanaaaaa. Ranta tässä (Long Beach) on just hyvä. Syvenee nopsasti, hiekkapohja ja just semmoset lillutteluun sopivat aallot. Pikkasen välillä pikkupolttiaiset saattaa törmäillä, mutta suomalainen itikka on ärsyttävämpi.

Pojat lähti tutkimaan sukellusvaihtoehtoja ja myö akat jäätiin kuivattelemaan aurinkoon. Maha rupes kuitenkin kurnimaan, joten mentiin viereiseen Funky Fishiin. Hyvät oli aamiasen juustoleivät ja paljon parempi Wifi kuin täällä majapaikassa, missä nytkin kirjottelen ja manailen kun ei oikein mikään jaksa toimia. Huomenna vois ehkä käydä siis Funky Fishissä laittamassa näitä tekstejä näkyviin maailmallekin...

Pojat sai seuraavat kaks päivää buukattua täyteen suklailua, ja sitte käytiin vielä naapurista buukkaamassa vierekkäiset bungalowit, joihin päästään muuttamaan keskiviikkona aamusta. Jei. Ja kun buukkailemaan oli päästy, ni seuraavaksi haettiin skootterit menopeleiksi. Siis skootteri per pariskunta. Ängettiin liian pienet kypärät päähän ja lähdettiin matkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti