tiistai 8. tammikuuta 2013

Matkaan taas :)

Startattiin sunnuntaina illalla Helsinki-Vantaalta kohti Phuketia. Seurueena Marika, Antti, Anssi ja mie. Oak Barrelista toki alotettiin matka. Ja niin alotti myös Ulla. Hää oli Lappeenrannasta, just täytti 60 ja oli lähdössä Phuketin Patong Beachille synttäreitä juhlimaan. Yksin. Ja hää oli kovin puhelias, ja kännissä ku käki. Piti kuulemma huijata kroppaa sillai ettei tuu huono olo lennellessä. Ja koneessaki hää hemmetti istu ihan lähellä. Toisaalta, tosi ison hatun noston arvosta lähtee tuon ikäsenä ja kielitaidottomana tksin ekaa kertaa Thaimaahan!

No mut, matka meni miten meni, juuri ei saatu unta, ruuat oli... noh... Ja lomalennoilla muuten sit kaikki maksaa! Jopa leffat. Yök! Mutta sentään Finskin hyvä palvelu ja hyvät penkit.

Päästiin ekaan etappiin ja siitä jatku matka sitte heti, ilmastoidulla vanilla. 5 tuntia köröteltiin (tai no kaahattiin ihan hirmusta kyytiä, kuski oli selvästti raklikuskisukua) ja siihen autoon vihdoin kaikki simahti. Pari lauttamatkaa ja vielä pikkumatka ja PERILLÄ PARATIISISSA.

Bungalowit oli etukäteen varattu paikasta nimeltään Somewhere Else. Olivat sitten varanneet vaan yhden, eli sitten piti mennä tosiaan somewhere else. Omistaja vei meidät kuitenkin veljen (oikeesti vai ei?) luo naapuripaikkaan, josta saatiin bungalowien sijasta huoneet, tuulettimilla varustettuna. Oikein siisti paikka, nimeltään Best House. Huoneissa jopa kivat pienet parvekkeet ja niiltä näkymä rantaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti