maanantai 14. tammikuuta 2013

Kuljen autiota hiekkarantaa...

Sunnuntaina oli autiorantapäivä. Skootteroitiin kohti oppaissa kehuttua Mai Paita.

Anssin kans ajettiin eka ohi ja päädyttiin saaren eteläkärjen luonnonpuistoon. Ei lähetty (todellakaan) kiipeämään viidakkoon eikä ees patikointireitille. Mut kiivettiin kuitenkin majakalle, ja Anssi jopa majakkaan. Ja sitte ihmeteltiin puiston kahvion luona varastelevia apinoita, joille ois kelvannut jopa miun jäätee! Nappasin pulloni takasin, ni noin nelikilonen tyyppi kävi sähisee :D Lähti karkuun vasta kun Anssi nous penkistä ylös. Tais vasta sitte tajuta, ettei hänel oo mahiksia.

No mut sitte löydettiin se Mai Pai, jolla Antti ja Marika oli jo lounastamassa. Pöperöt siinä eka siis ja sitte oma paikka puun alta varjosta. Eikä siinä lähistöllä ollu tosiaan kun ehkä 6 muuta ihmistä, ja puissa hyppivät apinat. Ranta oli kyl kivikkoinen, mutta laskuvedessä löysi hyvin polun hiekkaa pitkin. Aallot oli ihanan isoja, niin isoja, että Anssin uudet aurinkolasit meni sitte sinne jonnekin. Siinä ihan hyvän aikaa lilluttiin ja nautittiin. Aijaijai.

Huristeltiin mökeille, tai akat vietiin siihen. Ukot lähti varaamaan maanantaiksi saarihyppelyreissua. Muuten hyvä, mutta Anssille jäi meijän mökin avain. Joten suihkun sijaan istuskelinkin puol tuntia hikisenä pihalla. Tai no päästi Mardy miut kyl heille vähän viilentymään :)

Sitte jo säännöksi tullut iltarutiini. Porukalla syömään ja sen jälkeen koisaamaan. Tällä kertaa syötiin päätien varressa tuossa vähän matkan päässä semmosessa reggaeravintolassa, jossa tais olla melkein kaikka tarjoilijat ladyboyta. Niitä näkee myös täällä Lantalla siis yllätävän paljon. Ruoka oli hyvää taaskin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti