tiistai 8. tammikuuta 2013

Ensimmäinen ilta paratiisissa

*Muoks. Korjattu laskuvirhe pankissa minun edukseni, eli olin kääntänyt veden hinnan päin honkia.

Eipä siinä muuta kun kevyempää mekkosta päälle ja kehutun Somewhere Elsen ravintolaan syömään. Napattiin katettu maja rannalta ja satuttiin paikalle just sopivasti auringonlaskua ihastelemaan. Ja sitten vaan thaiherkkujen kimppuun. Otettiin kimppatilaus niin että kaikki sai maistella kaikkea: kanaa ja cashewta, kanaa vihreässä curryssa, squidia ja noodeleita naudanlihalla. Ja huuhdotaan alas Singha-oluella. Kiitos nam.

Ainoa pieni miinus oli jokapuolelta kuuluva ruotsin polotus ja rantalentistä meidän ja auringonlaskun välissä pelaavat ruottalaiset. Eivät olleet matkaoppaat väärässä; ruotsalaisia täällä on. Paljon.

Mutta eipä siinä, kyllähän tänne mahtuu. Ihan tässä majotusten vieressä on sopivasti myös pikkunen puoti, josta saatiin kaikki tarpeellinen. Shampoo, itikkasuihke, aurinkorasva, nessuja ja paikallista lähdevettä (melkein ilmasta, 6 bahtia per n. 7dl pullo, eli öö 0,15 euroa?).

Sen jälkeen väsyneimmät luovutti, mutta me Anssin kanssa lähettiin vielä rantakävelylle. Ihan kun ois taas Boracaylla ollut! Ihana aaltojen kohina, hiekka paljaiden jalkojen alla, ihanasti valaistuja ravintoloita vieri vieressä. Ah. Ihanaa. Istahdettiin Thai Cat -ravintolaan ja siemailtiin trinksut (Banana Colada ja Cool Banana). Sitte kylmän ja viilentävän suihkun (vaan yks hana, mistä tulee semmosta ehkä 16-asteista vettä) kautta petiin tuulettimen alle ja unta palloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti