sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Vihdoin perillä

Tänään on matkustettu taksilla (Fiat 500:n kokoisella jossa ei ollut turvavöitä), potkurikoneella, parilla tricyclellä ja semmosella paatilla millä on ne semmoset vesikirpun jalat (banka tjtn???). Matkailu avartaa :) Lisäksi oon oppinu tänään mitä se sanonta "saakelin kiinalaiset" tarkottaa. Saakelin kiinalaiset.

Saarelle tullessa sää oli...ihan kamala. Kova tuuli, harmaata ja satoi vettä :D Otettiin siis vahingossa herra Murphy matkalle mukaan. Täällä sitä ollaan, tropiikissa maailman toisella laidalla, flunssaisina ja vesisateessa ;) Vaan eipä haittaa. Asteita on ilmassa silti 30, merivedessä varmaan 24 ja kropassakin nyt jo se normaali määrä. Ja eipähän kärähdetä ihan heti jos aurinko vähän piilottelee...

Hotelli on tosi jees. Jony's Beach Resort. Mahtavalla sijainnilla. Menomestat ei kuulu tänne asti, mutta ovat konttausmatkan päässä. Heti tien toisella puolella on hotellin ravintola, joka onkin suoraan White beachilla. Ja se ranta.... Eipä tuota pysty kuvailemaan. Niiiiiin hienoa, pehmoista ja valkoista hiekkaa ja niiiiiiiiin kirkkaan turkoosia vettä. Luv it.

Suurimman kulttuurishokin on toistaiseksi aiheuttanut tuo, että aurinko painuu mereen jo kuuden jälkeen. Tosi omitusta kun on pimeetä, silti kuuma, ja silti kello ei ole vielä yhtikäs mitään.

Nyt on huoneen ötökkächeck tehty (ei löytynyt kun yksi murkku), ja pari gekkoa vartioi ovella, joten turvassa ollaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti