lauantai 25. helmikuuta 2012

Kohti kotia

Viimonen ilta meni sitten hotellihuoneesta "nauttiessa". Anssilla vuorostaan mahaongelmia, miulla taas normaalia naiseuden tuskaa ;( Ei siis käyty kun pienellä kävelykierroksella syömässä aasialaisessa pikaruokaketjussa ja toteamassa että eipä oo kummonen city... Ei mikään ihme, että tätä pidetään vaan siirtymiskohtana A:sta B:hen...

Aamiainen osoitti meidän hienon hotellin olevankin osa Pohjois-Koreaa :D Kaikki toimi ihan loistavasti kyllä, mutta jotain omituista... Matkalla ravintolaan nähtiin, että kaikki muut kerrokset ovat edelleen keskeneräisiä, oltiin ainoat asiakkaat ravintolassa, henkilökunta hyöri kimpussa kuin olisivat odottaneet meitä koko päivän, kokki näytti jopa pettyneeltä, kun halusin vain pannukakkua... Niin ja hienoista näköalaikkunoista näkyi takapihan sekamelska ja viereinen hökkelislummi.

Noh, 26 eurolla kuitenkin siis loistava huone, OIKEESTI kuumaa vettä kunnon paineella, kunnon aamiainen ja ilmanen kuljetus kentälle. Tuohon hintaan olkoon vaikka kaikki Kim Jongit samassa hotlassa!

Nyt kentällä nro 1, boardingin piti alkaa 5min. sitten... ;)

... jatkan kirjoittamista Manilan kentällä. Päästiin tänne ajallaan, ja ehdittiin jopa visiitille the Mall of Asiaan! Oiskohan ollu maailman 4. suurin ostari tai sinnepäin. Päänsärkyisille ja ihmispaljoudesta muutenkin El Nidon jälkeen kärsiville just hyvä paikka... ;) noh, mutta. Clark'sin ja EDC:n hinnat oli ihan Suomea vastaavat ja vaatteet kokoa kääpiö. KFC:llä käytiin syömässä kuiteskin. Kummallista tää into pikaruokaloiden näkemisestä vaikken kotipuolessa käy niissä juuri koskaan!

Kohta lennellään seuraavalle kentälle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti