perjantai 17. helmikuuta 2012

Magical massage & Ariels point

Ratkaistiin eilinen ongelma niin, että ensin käytiin Red Coconutissa syömässä taivaalliset burgerit, huuhdottiin ne alas Red Horse-olusilla ja sitten metsästettiin itellemme Boracay Dreamsin hierojat.

Ihan mahtavaa. Päästiin yhteiseen huoneeseen, jossa oli aukko ikkunana. Oli jo ilta, eli pimeää ja satoi ihan kaatamalla ja salamoi ja jyrisi. Samaan aikaan meitä murjottiin sekalaisesti perinteiseen ja shiatsu-tyyliin. Se muuten tosiaan tekee hyvää, kun selän päällä kävellään! Ja kaikenlaisiin asentoihin ne saikin meidät väänneltyä! Ja siis. Tunnin kestoinen full-body-massage (kirjaimellisesti päästä varpaisiin) 350 pesoa, eli aika tasan 7 euroa.

Taivas...

Tänään sitten. Pannukakkuaamiaisen jälkeen kahlattiin tiemme Ariels pointin bankaan (niitä vesikirppupaatteja siis) puolen tunnin putputtelun jälkeen saavuttiin paratiisiin paratiisissa. Luolarappusia, jyrkänteitä, sukellustasanteita niiltä jyrkänteiltä (5-15m), snorklausta, apinoita, mönkiviä rapuja, hauskaa seuraa, BBQ-lounas... Muutama "punanen heppa" ja puolen tunnin putputtelu takasin siihen toiseen paratiisiin.

Anssi hyppäs tietty kaikilta tasanteilta, kuten myös uusi Vladivostokin tuttavuutemme (Evgeni???). Ja mie snorklasin ekaa kertaa ikinä. Enkä ees saanu mitään paniikkikohtauksia vaik heti veden alke katsellessa tajusin olevani keskellä ihan tooooosi monia kaloja :D Ja meritähtiä. Ja merisiilejä. Ja meduusoja. Mutta ei. Vieläkään en niitä syö, vaikka samoissa vesissä uinkin.

Nyt Anssi on suorittamassa PADI-loppukoetta, mie syön muchos nachos ja siemailen pari Mai Taita. Sitten edessä viiminen ilta Boracaylla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti