keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Island Hopping!!!

Anssi oli eilen suklaillessaan nähny iiiiiiison kilpparin ja meriheposen! Oijoijoi...

Tänään lähettiin Island Hopping tourille bankaboatilla, seuranamme pariskunnat briteistä ja Puolasta. Mukavia tyyppejä ja kaikki ihanasti yhtä punavalkosia kun me :D

Ennen matkaanlähtöä aamulla seurailtiin koirien leikkejä rannalla... Ne kaivo koiran kokosta kuoppaa ja uppos sinne ite pää edellä. Kävi ilmi, että ne jahtas rapuja! Mut rapupa pisti ihailtavan tehokkaasti hanttiin viidelle hauvalle.

Ensimmäinen saari jonka luokse putputeltiin, oli Miniloc Island. Eli se sama jossa on ne älyttömän hienot ja superkalliit resortit. Snorklailtiin sen edustalla hyvän aikaa ja täytyy kyllä myöntää että jopa tämmöselle kalafoobikolle näkymät oli ihan mielettömät. Seeprakaloja, klovnikaloja ja kaikkia muita jännänvärisiä tyyppejä. Iiiihanaa.

Seuraava kohde oli Snake Island, joka on nimetty oman "häntänsä" mukaan. Eli semmonen käärmeenlailla kiemurtava hiekkasärkkä, jota pitkin pystyy kävelemään naapurisaareen. Uskomattoman kaunista.

Seuraavalla saarella nautittiin oikein maukas BBQ-ateria. Anssille kalaa, miulle kanaa. Ja pari punasta heppaa. Samalta saarelta löytykin sitten nimensä mukainen Cathedral Cave, johon ryömittiin pienestä reiästä. Uskomatonta, mihin kaikkeen luontoäiti pystyy.

Sitten oli vielä yks saari valkoisella hiekkarannalla ja snorklauksella. Hirmu matalaa oli, joten vähän tylsempi snorklailupaikka. Piti varoa ettei maha viistä koralleja :D Yks pikkufisu alko uhittelemaan Anssille alun pitkän molemminpuolisen tuijotuksen jälkeen.. Hassu tyyppi sekin :) Tuon paikan rannalta löyty pari niin täydellistä valmiiksi koruksi muovautunutta korallinpalasta, että oli pakko laittaa ne laukkuun... :P

Nyt saavuttiin just takasin omaan mökkiin ja VÄ-SYT-TÄÄ. Kello on vajaa kuus :D Noh, kohta oman talon illalliselle ja pari drinkkiä päälle. Ah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti