torstai 16. helmikuuta 2012

Happy feet

Ahhhhhhhhhh...... Palasin just 1,5 tunnin taivaallisesta foot spasta. Ajattelin seuraavaksi marssia tunnin hierontaan ja maksaa siitä melkein seitsemän euroa. Sitte vois mennä syömään... Vai käviskö ensin syömässä? Vaikeita valintoja elämä täynnä!

Tää mun Anssiton aika loppuu onneks tänään. Ei siinä muuten mitään, mutta alkaa tulla kalliiks kun kukaan ei hätistele mua kaupoista pois...

Niin ja tänään on muuten satanu enemmän tai vähemmän koko päivän. Mut eipä tunnu missään, eikä näytä ketään muutakaan haittaavan. Tukka tosin alkaa muistuttaa kohta afroa!

Mie ihmettelen aina vaan noita kiinalais-/korealaislaumoja. Hyö liikkuu semmosissa kätevissä min. 20 hengen ryppäissä opas mukanaan ja jokaisen puodin/ravintolan/muun oviaukko tukitaan ja pysähdytään porukalla ihmettelemään. Jonossa kulkeminen tuntuu olevan täysin vieras käsite, helpompaahan se on tallustella rauhassa koko raitin leveydeltä. Sen sijaan, että kaikki 20 ottaisivat kuvan kauniista maisemasta, niin kaikista otetaan kaikkien kameroilla kymmenen erilaista posea. Esim. Liu hyppää, Liu makaa rantahiekassa, Liu kiljahtelee rantavedessä, Liu pitää kuvassa aurinkoa/laivaa/saarta "käsien välissä", Liu tekee muutaman pin-up-posen ja päälle vielä perinteisen korea-posen. Sitten Cheng tekee samat perässä ja kaikki kuvaavat jne. Siinä se auringonlasku sitten menikin ohi ihan huomaamatta. Noh, katellaan kuvista sitten kotona.

Kyllä, olen kyyninen erakko-suomalainen ja ylpeä siitä!

1 kommentti:

  1. Näitä sun kirjotuksia lukiessa tulee niin hyvä fiilis! Ihanaa :)

    Ja hei, jos löytyy jotain kivaa pareota niin ehdottomasti tänne vaan. Mitäköhän väriä tässä uskaltais pyytää? Vihreetä? Sinistä? Lilaa? Jotain sellasta?

    VastaaPoista