perjantai 7. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivän illallinen

Ravintola Red, kannattaa ehdottomasti käydä, jos menu vaan suinkin passaa. Vaihtoehtoja on nimittäin kaksi. Joko syöt hummerin tai pihvin. Tällä kertaa extrana oli myös alkupalaoptio kaviaarille. Noh, Anssi nautiskeli siis talon leipää, kaviaaria ja shampanjaa alkuun, hummeria pääruuaksi. Miulla oli alkuun talon leipää ja shampanja alkuun ja sitten se pihvi Bearnaise-kastikkeella. En ole ikinä syönyt noin hyvää pihviä! Uskomattoman pehmeä maku, ja perusveitsi upposi lihaan kun sulaan voihin! Miulla ruokajuomana ollut Syrah oli myös ennenmaistamattoman hyvää. Ja sitten vielä jälkkäriksi kummallekin suklaakakku, jossa sisällä sulaa suklaata ja sinihomejuustoa. Ja pieni portviini. Aijaijai. Muutenkin tuo ravintola on mahtava. Sisustus on kokonaan vihreä, koristeltuna isoilla peileillä. Sisään pitää löytää hämärän nurkkaoven, suuren jalkalampun ja jättikokoisen viherkasvin takaa ;) Tunnelma oli lämmin ja valaistus hämärä. Siuspä kuvia ei o. Paitsi paikan kortista.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti