perjantai 11. tammikuuta 2013

Seuraa pari löllöttelypäivää lisää.

Nyt on pakko tiivistää puoltoista vuorokautta samaan postaukseen, oon muuten koko ajan sen verran jälessä kirjottelussa. Lisäks viikonpäivät ja mitä tapahtu millonkin alkaa mennä ihanasti sekaisin. Juuri niinkun lomalla kuuluukin :)

Torstaiaamuna pojat lähti takasin sukeltelemaan jo ennen valontuloa. Ja tulivat taas vasta pimeellä. Tyypit näki tän resortin valossa ekan kerran vasta asuttuaan täällä jo kaks päivää :D Antti oli nähny meressä manta rayn ja merikäärmeen, Anssi skorpionikalan ja mureenoita. Ja toki kaikkia muita snappereita ja klovnikaloja ja muita "taviksia".

Marikan kanssa on vietetty aikaa ihan vaan rannalla möllötellen (mie muuttuen punavalkokirjavaksi ja Marika ruskeeksi...), ruokaillen, shoppaillen (taas yks viodotti mekko kokoelmiin!) ja aloe vera -hieronnassa pötköttäen. Lomaa isolla ällällä.

Eilen eli torstai-iltana käytiin Red Snapperissa syömässä tapaksia. Ei olleet kirjojen kehut turhia. Choricho valkosipulissa ja brandyssa tosiaan ON herkullista.

Tää päivä on mennyt muuten samaa rataa, mutta mie oon uimisen ja rannan sijaan pysyny varjossa ja lutraillu puol pulloa aloe veraa. Nii ja ukot on olleet touhussa mukana. Äsken Anssi lähti hierontaan ja mie havahduin pitkiltä päikkäreiltä siihen, että meijän mökistä meni sähköt.

Pari muistamisen arvosta juttua.
Kaupasta saatava MAISSIN makuinen jäätee EI ole hyvää. Anssi osti miulle semmosen vahingossa (ts. ei kattonu mitä pullossa luki...) Mutta sitte taas omena-jäätee on sairrrrraan hyvää. Ja Sanctuarysta saatava kurkku-limemehu.

Tän päivän kivoin hetki oli ehkä Sanctuaryssa vietetty kolmituntinen, jonka aikana kului kolme noita kurkkumehuja ja Naan Salad currykanalla. Lisäksi kiva kisu kiipes kahdesti syliin rapsutettavaksi.

Ja nyt alan saamaan kuviakin vähän postauksiin mukaan. Wifi on parempi (siellä missä se toimii) ja oon jopa muistanut kuvata jotain puhelimellakin :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti